Satsa på golvlist

En golvlist är något som binder samman golvet och väggen på ett bra sätt. Om du väljer att klicka här så kommer du till Ekenäs Hyvleri. Hos dem hittar du vackra golvlister för just dina rum. Kanske du nyss lagt nytt golv eller att du ska göra det inom kort? Då är det bra att ha bestämt vilken golvlist du ska sätta in. 

Det kan vara snyggt att kombinera dina golvlister med taklister, i samma färg och modell. När det kommer till linjen mellan golvet och väggen så bör det sitta en golvlist för, för att de ska gå samman på ett bra sätt. Hos Ekenäs Hyvleri hittar du både moderna golvlister så väl som i äldre stil.

Lägg in golvlister

En golvlist ser även till att det inte blir en skarp kant utan avslut. Lägger du in golvlister och fogar samman dessa med snygga socklar och kombinerar med taklister får du en snygg enhet. Du kan hitta det mesta hos Ekenäs Hyvleri, men det går även att specialbeställa så väl som att skicka in ritning eller prov på lister du redan har hemma, men behöver fler av. 

Så ska du göra om hemma, och det på golvet, och vill få det snyggt, så är det golvlister du bör titta på. Om du är nyfiken på vad detta företag vi skriver om kan erbjuda just dig, så kan du med all fördel besöka deras hemsida genom att klicka här. Då kommer du till deras hemsida och kan se allt de har i sitt utbud.